Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

 

Aurinkopaneelit:

vapaa-ajan asuntoihin tarkoitetuissa järjestelmissä käytämme samoja laadukkaita monikidepaneeleita kuin sähköverkkoon tarkoitetuissa järjestelmissämme. Paneeleiden lukumäärä määräytyy järjestelmän tehon mukaan.

 

Lataussäätimet:

Vapaa-ajan järjestelmissä käytämme laadukkaita EP Solarin MPPT lataussäätimiä mitkä takaavat korkeat hyötysuhteet. Näillä säätimillä pystytään toteuttamaan kustannustehokkaasti järjestelmät missä käytetään joko 12V tai 24V laitteita. 

 

 

Mikäli olet hakemassa vapaa-ajanasunnollesi järjestelmää millä saadaan tuotettua 230V AC jännitettä, niin siinä tapauksessa ratkaisu on Victron Energyn Easy Solar 12/24V. Tällä järjestelmällä saadaan aurinkopaneelien tuottama energia muunnettua kaikille kodinkoneille sopivaan muotoon, Järjestelmässä on neljä 230V AC lähtöä kokonaisteholtaan 1600VA. Kolme lähdöistä tulevat akuston/paneeliniston kautta. Järjestelmään voidaan liittää erillinen AC-syöttö esim. generaattorista tms mitä voidaan hyödyntää akkujen lataukseen. Tämä sopii kohteisiin missä vaaditaan sähkö myös silloin kuin aurinkoenergiaa ei ole saatavilla.

Pystymme tarjoamaan myös syteemiin sopivia generaattoreita sekä akkuja. Kerro minkälaiseen kohteeseen olet järjestelmää hakemassa, niin kartoitamme sinulle sopivimman järjestelmän. info@suomen-aurinkoratkaisut.fi

 

 

 

 

  Takaisin etusivulle